De 7e editie van de Rijswijkse Jeugdmeerdaagse gaat door in 2022!

De 7e editie van de Rijswijkse Jeugdmeerdaagse gaat door in 2022!

Twee jaar lang heeft de wereld op zijn kop gestaan, COVID-19 en voor ons ook nog de herinrichting van het sportpark waar we gevestigd zijn, hebben gemaakt dat we twee jaar geen Jeugdmeerdaagse hebben kunnen organiseren. Nog steeds staat de wereld op zijn kop. De oorlog in Oekraïne en de economische omstandigheden zijn omstandigheden die enorm van invloed zijn op de organisatie van de Jeugdmeerdaagse.

Een evenement neerzetten zoals de afgelopen edities zit er dan, financieel en organisatorisch, ook niet in was al snel de conclusie van de trappelende organisatie. Maar..maar…maar…niks organiseren is geen optie voor deze bevlogen organisatoren. Samen hebben ze gezeten, gezocht, gedacht en gepuzzeld en na twee jaar afwezigheid is de organisatie van de Jeugdmeerdaagse enorm enthousiast en blij te kunnen laten weten dat de 7e Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse 2022 door zal gaan.

Het evenement zal plaatsvinden in een andere setting dan u van de JMD gewend bent, maar ondanks de organisatorisch- en financieel veranderde situatie zijn we ervan overtuig een uitdagende driedaagse neer te kunnen zetten op ons eigen waanzinnig snelle en vernieuwde parcours voor alle deelnemers, zowel jeugd als amateurs.

Op vrijdagavond zullen de jeugd vanaf categorie 5 alsmede de amateurs het evenement openen nadat de Rijswijkse Jeugdmeerdaagse en ons waanzinnige parcours officieel zullen worden geopend door de voorzitters van RWV De Spartaan en De Jeugdmeerdaagse. Op de zaterdag zal er wederom een afwisselend programma zijn voor alle jeugd categorieën & amateurs en op zondag wordt het evenement afgesloten met een laatste wedstrijd waarin gestreden zal worden om de ereplaatsen in het overall klassement.

De inschrijving zal spoedig starten en verlopen via de site van de KNWU. Dus hou het weekend van 1 t/m 3 juli vrij en schrijf je in zodra het kan en kijk voor meer informatie ook vooral verder ook deze site. Laten we er samen met jullie een onvergetelijk weekend van maken!