Parcoursen

LET OP! Kleine parcourswijzingen zijn nog mogelijk. De omloop keert dit jaar terug zoals hieronder beschreven!

Proloog

Het proloog parcours wordt gebruikt voor de tijdrit (proloog) op vrijdag. Dit parcours is 950 meter lang.

Puntenkoers

Dit parcours wordt gebruikt voor de puntenkoers op vrijdag. Het is per ronde ongeveer 850 meter lang.

Criterium

Het criterium parcours wordt alleen gebruikt voor de wedstrijden op zaterdag. Dit parcours is per ronde ongeveer 1370 meter lang.

Tijdrit

Dit parcours wordt gebruikt voor de tijdrit op zaterdag. Dit parcours is ongeveer 2200 meter lang. De start is te vinden op het fietspad aan de Lange Kleiweg ter hoogte van nummer 120. De finish is op de normale plaats op het parcours tegenover de kantine. Let er op dat de ronde over het parcours in de andere richting dan normaal wordt gereden.

Omloop

De omloop wordt gebruikt voor de wedstrijden op zondag. Dit parcours is per ronde 6400 meter lang. De omloop wordt met de klok mee, dus rechtsom, gereden. Er wordt gestart vanaf de wielerbaan van RWV de Spartaan. Dit gebeurt achter een neutrale wagen, zodra het peloton het parcours af is en de Lange Kleiweg opdraait zal de koers worden vrijgegeven. Bij het passeren van het clubparcours zal deze worden overgeslagen, de koers gaat elke ronde gewoon recht door over de Lange Kleiweg. In de laatste ronde wordt er wel afgeleid naar het clubparcours van RWV de Spartaan om te finishen op de gebruikelijke plek op de clubparcours, hierbij wordt in de normale richting over het parcours gereden.