Parcoursen

Proloog

Het proloog parcours wordt gebruikt voor de tijdrit (proloog) op vrijdag. Dit parcours is 950 meter lang.

Puntenkoers

Dit parcours wordt gebruikt voor de puntenkoers op vrijdag. Het is per ronde 850 meter lang.

De Nieuwelingen jongens zullen voor de puntenkoers op vrijdag het parcours gebruiken zoals ook wordt gereden tijdens het criterium op zaterdag, dit parcours is per ronde 1350 meter lang.

Criterium

Het criterium parcours wordt alleen gebruikt voor de wedstrijden op zaterdag. Dit parcours is per ronde 1350 meter lang.

Tijdrit

Dit parcours wordt gebruikt voor de tijdrit op zaterdag. Dit parcours is 3000 meter lang. Categorie 1 & 2 rijdt een kortere tijdrit over 1700 meter, zij blijven op het clubparcours waar de andere categorieën de Lange Kleiweg opdraaien.

De start is te bereiken door gebruik te maken van het tunneltje richting de BMX baan, dit zal ook worden aangegeven. De finish is op de normale plaats op het parcours tegenover de kantine.

Omloop

De omloop wordt gebruikt voor de wedstrijden op zondag. Dit parcours is per ronde 6100 meter lang. De omloop wordt met de klok mee, dus rechtsom, gereden. Er wordt gestart vanaf de wielerbaan van RWV de Spartaan. Dit gebeurt achter een neutrale wagen, zodra het peloton het parcours af is en de Lange Kleiweg opdraait zal de koers worden vrijgegeven. Bij het passeren van het clubparcours zal deze worden overgeslagen, de koers gaat elke ronde gewoon recht door over de Lange Kleiweg.

In de laatste ronde wordt er wel afgeleid naar het clubparcours van RWV de Spartaan om te finishen op de gebruikelijke plek op de clubparcours, hierbij wordt in de normale richting over het parcours gereden.