Algemene informatie

Algemene informatie

De 9e editie van de Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse vindt plaats tijdens het hemelvaartweekend op donderdag 9, vrijdag 10, zaterdag 11 & zondag 12 mei 2024.

De Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse is een wielerwedstrijd over meerdere dagen vaan de categorieën Jeugd 1 t/m 7, Nieuwelingen (M/V) en Junioren (M/V).

Hieronder vindt algemene informatie over de meerdaagse. Klik hier voor informatie over het programma, en klik hier voor informatie over de te rijden parcoursen.

Locatie clubhuis / permanence

Door de reeds afgeronde verbouwing van het parcours van RWV de Spartaan is onze ingang enkele honderden meters verplaatst. U kunt ons nu vinden bij dezelfde ingang als de hockey club op Lange Kleiweg 106, 2288 GR, Rijswijk. Ons clubhuis is te vinden als je na de parkeerplaats rechtdoor loopt met alle hockey velden aan uw linkerhand.

Betalingen

Het is in de kantine van RWV de Spartaan alleen mogelijk om met pin te betalen.

Rookvrij sportpark

Het gehele terrein van het sportpark is rookvrij.

Parkeren

Parkeren is mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag op de parkeerplaats van Event Plaza, Lange Kleiweg 86, 2288GR, Rijswijk. Vanaf daar is het ongeveer 250 meter lopen tot het clubparcours. Wij willen u vragen om bij Event Plaza te parkeren.

Het is niet mogelijk om te parkeren op de parkeerplaats van RWV de Spartaan, er is daar wel een strook ingericht om uw passagiers af te zetten.

Mocht u slecht ter been zijn of om een andere reden genoodzaakt zijn om toch te moeten parkeren op de parkeerplaats van RWV de Spartaan dan is dat natuurlijk mogelijk. We willen u vragen om dan even contact op te nemen met de organisatie via info@jeugdmeerdaagse.nl

Parkeren in de berm van de Lange Kleiweg is verboden!