Sir Winston Leisure Center wederom evenementsponsor

Sir Winston Leisure Center wederom evenementsponsor

Het Sir Winston Leisure Center, de welbekende horeca-, casino- en fitnesslocatie in Rijswijk, zal van 29 juni t/m 1 juli wederom evenementsponsor zijn van de Sir Winston Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse.

Door de samenwerking met Sir Winston heeft de organisatie van het enige meerdaagse jeugdevenement wielrennen in het westen van het land een ideale partner om het jaarlijks groeiende evenement te ondersteunen. In het laatste weekend van juni rijden zo’n 250 deelnemers in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar verschillende wedstrijden in de Rijswijkse Plaspoelpolder. Daarnaast rijden ruim 100 senioren op zondag 1 juli hun wedstrijd in het bijprogramma van het evenement. Daarbij zullen de deelnemers in totaal zo’n 40 keer langs het Leisure Center rijden. De lange tijdrit op zaterdag heeft haar finish op het plein voor het Sir Winston Leisure Center.

Martin Severien, van de afdeling marketing en communicatie bij Sir Winston: “Sir Winston is al jaren maatschappelijk actief in de ondersteuning van sport en cultuur in de regio Haaglanden. Met de Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse, waarbij het parcours op zondag letterlijk langs het Leisure Center loopt, ondersteunen we een evenement dat vele sporters uit Nederland en zelfs uit het buitenland in beweging brengt. We hopen met onze gastvrijheid de deelnemers en de bezoekers van het evenement een geweldige ervaring te kunnen bieden.”

Jeroen de Jong, partnermanager Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse: “Sir Winston Leisure Center is meer dan een sponsor. Sir Winston en de organisatie van de Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse en wielerclub RWV De Spartaan zullen hun samenwerking uitbouwen. Zo biedt de sportschool Sir Winston Fitness mogelijkheden voor de renners van RWV De Spartaan om in de winter binnen door te trainen. Partycentrum Sir Winston Club is een ideale locatie om onze overige sponsoren uit te nodigen en kennis te laten maken met de mogelijkheden van het Leisure Center. Bij Grand Café De Halve Maan serveren we heerlijke lunches en dinners voor de deelnemers aan het evenement.”

Tijdens de Sir Winston Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse strijden de deelnemers om de gele trui voor de best presterende jongen (Fixplan), de roze trui (Bouwstad Projectmanagement) voor de snelste dame, de witte trui (Firecontrol) voor beste tijdrijder en de blauwe trui (MVGM) voor de renner die de meeste punten verzamelt.