Overnachten doe je bij Best Western PLUS Grand Winston Rijswijk

Overnachten doe je bij Best Western PLUS Grand Winston Rijswijk

Voor alle deelnemers en familie van de Sir Winston Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse heeft Best Western PLUS Grand Winston een mooie aanbieding.

Het hotel, wat direct aan het parcours van de omloop en lange tijdrit ligt, wil alle deelnemers een zo goed mogelijke voorbereiding bieden. Een overnachting kost nu slechts 85 Euro per nacht voor een tweepersoonskamer. Het ontbijt zit hier bij inbegrepen. Ben je met meer personen? Het is mogelijk om een derde bed bij te laten plaatsen voor 37,50 Euro per nacht op basis van beschikbaarheid.

Naast de ruime kamers biedt het hotel gratis wifi en fitnessfaciliteiten. De kok van Best Western PLUS Grand Winston heeft een opleiding sportvoeding gevolgd op Papendal wat garant staat voor een goeie voorbereiding op de volgende dag.

Wil je gebruik maken van dit aanbod, mail dan direct met het hotel, reservations@denhaag.plazahotels.nl om je reservering te maken.