Statement einduitslag categorie 6

Statement einduitslag categorie 6

Naar aanleiding van de huldiging van categorie 6 zijn vragen ontstaan over de correctheid van de uitslag. Op basis van de op dat moment bekende uitslagen van de KNWU heeft de organisatie zondagavond de huldiging gedaan. Tot onze grote teleurstelling hebben wij nu moeten constateren dat de jury van de KNWU niet in staat is geweest om tot een eenduidige uitslag te komen in categorie 6. Het is daarom aannemelijk dat het eindklassement op onderdelen incorrect is. Een aangepaste, correcte uitslag is door ons niet te achterhalen en we kiezen er dan ook voor om geen definitieve uitslag te publiceren. Zoals gezegd betreuren wij dit ten zeerste en is dit een smet op het prachtige evenement wat wij hebben mogen organiseren. De organisatie gaat in gesprek met de KNWU om er voor te zorgen dat de volgende editie van de Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse niet meer wordt overschaduwd door deze ontduidelijkheden. Onze welgemeende excuses.

Organisatie van de Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse