Definitieve parcoursen & programma

Definitieve parcoursen & programma

De 8e editie van de Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse gaat alweer bijna van start! Voor het zover is zijn er nog wat kleine wijzingen geweest in het programma en in de parcoursen.

De belangrijkste wijziging in het programma is de iets vervroegde starttijd van de proloog op vrijdag naar 17u. Verder zijn sommige categorieën samengevoegd voor de omloop op zondag, ze worden hierbij wel apart geklasseerd. Het definitieve programma kunt u hier vinden.

Het parcours van de omloop is dit jaar door werkzaamheden iets anders dan voorheen. Waar we vroeger aan het eind van de Verrijn Stuartlaan linksaf sloegen slaan we nu rechtsaf de De Bruyn Kopsstraat op. Vervolgens slaan we linksaf de Burgemeester Elsenlaan op en daarna gaan we rechtsaf de Limbergstraat op. Aan het einde van die straat slaan we rechtsaf het Jaagpad op om daar iets verop het oude parcours weer op de pakken. Daardoor is de omloop per ronde nu 6100 meter lang.
Ook de lange tijdrit op zaterdag kent een iets ander parcours dan vroeger, deze tijdrit is daardoor wat langer dan voorheen. De definitieve parcoursen inclusief kaarten kunt u hier vinden.

Verder willen we u vragen om het gehele weekend te parkeren op de parkeerplaats van Event Plaza, Lange Kleiweg 86, 2288GR, Rijswijk.