Inschrijving Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse geopend!

Inschrijving Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse geopend!

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor de Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse. Het evenement vindt plaats van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli 2017, op en rondom het parcours van RWV De Spartaan in Rijswijk. Het evenement bestaat uit een proloog, een puntenkoers, een criterium, een tijdrit en een omloop.

Rij je in categorie 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 of rij je bij de nieuwelingen heren of nieuwelingen dames, dan begroeten we je graag bij de InternationaleRijswijkse Jeugdmeerdaagse. Het evenement start op vrijdagavond met een proloog en puntenkoers voor alle categorieën behalve categorie 1 en 2. Op zaterdag rijdt iedereen tijdrit en een criterium om op zondag af te sluiten met een omloop door de gemeente Rijswijk.

Kosten van deelname zijn 25 Euro voor categorie 1 en 2 en 35 Euro voor de overige categorieën.

Schrijf je nu om op http://www.jeugdmeerdaagse.nl/inschrijven