De omloop is terug!

De omloop is terug!

**BREAKING NEWS**

Na 2 jaar corona en een aangepaste editie vorig jaar, keert de omloop weer terug bij de Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse.

De omloop is het slotstuk van het gehele weekend en is voor alle categorieën. De renners zullen een omloop van 6,4 km trotseren door de Rijswijkse stad. Met een mooi stuk knallen langs het water en het rijden met motorbegeleiding over de autowegen, zul je een echt klassiekergevoel krijgen.

De renners starten op het clubparcours en rijden geneutraliseerd naar de Lange Kleiweg, waarna de wedstrijd gestart zal worden. De categorieën rijden verschillende malen de omloop en zullen daarna op het clubparcours weer finishen.

Met deze klassieker erbij kun je zeker niet achter blijven in de inschrijving. Als organisatie zorgen we voor een mooi weekend en we hopen jullie te zien op 19 t/m 21 mei.