RWV De Spartaan

De Spartaan stelt zich ten doel om op een breed vlak aan een ieder de gelegenheid te bieden zich per fiets te ontspannen of in wedstrijdverband zijn sport te beoefenen. Iedere tak van de wielersport heeft binnen de vereniging zijn eigen afdeling met bestuur. Samen met het hoofdbestuur trachten deze afdelingen het maximale binnen iedere tak van de vereniging te bereiken.

Ook aan de gezelligheid besteden we de nodige aandacht. In ons prachtige clubhuis kan na een sportieve dag gezellig worden nagepraat. Het Sinterklaasfeest ontsnapt niet aan onze aandacht en dit wordt dan ook altijd op ludieke wijze gevierd. Het nieuwe jaar wordt traditiegetrouw geopend een gezellige nieuwjaarsreceptie en de opening van het wegseizoen met een openingsrit voor alle leden van de club welke wordt afgesloten met een uitgebreide lunch in het clubhuis. Gedurende het jaar vinden vele evenementen plaats voor de vele takken van wielersport die de Spartaan faciliteert.

De hele winter door worden er vossenjachten gehouden; iedere zondag, weer of geen weer. Er wordt wel gezegd: “wie eenmaal aan een vossenjacht heeft deelgenomen, kan niet meer zonder”. Wil je ook komen fietsen, MTBen of als jeugdrenner gaan beginnen, kom gezellig langs en we laten je alle facetten van onze prachtige club graag zien, want hoe meer zielen hoe meer vreugd!