Parkeren

 

Vrijdag:

Op Vrijdag is er parkeergelegenheid rondom het parcours in de wijk Plaspoelpolder. Hierbij wordt aangeraden om te parkeren op de Cobbenhagenstraat, Cort van der Linden straat, de Bruyn Kopsstraat, Veraartlaan of Snellerstraat. Ook kan er opnieuw in de parkeergarage aan de van Gijnstraat gratis geparkeerd worden.

Parkeren in de wijk is gratis. Let er op dat er tot Vrijdag 17:00 een parkeerschijf neergelegd dient te worden en dat u tot die tijd maximaal 2 uur mag parkeren. Na 17:00 uur vervalt dit en kunt u in de wijk onbeperkt parkeren. Het spreekt voor zich dat eventuele plaatselijke parkeerverboden (zoals onder andere invalidenparkeerplekken) van kracht kunnen zijn en dat u zich hieraan dient te houden.

Hou er rekening mee dat het parcours vanaf 17:45 afgesloten is voor verkeer. Het is verboden te parkeren aan het parcours op de Verrijn Stuartlaan.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

 

Zaterdag & Zondag:

Op zaterdag en zondag kunt u parkeren nabij RWV de Spartaan. Op de parkeerplaats van RWV de Spartaan kan niet geparkeerd worden omdat deze al in gebruik is voor andere zaken (zoals de jurywagens en de materiaalcontrole).

Er is parkeergelegenheid aan de Heulweg, Polakweg en Visseringlaan. Ook zijn er een groot aantal parkeerplekken op de parkeerplaats langs de Lange Kleiweg tegenover de Event Plaza. Parkeren is op al deze locaties gratis. Mocht het nodig zijn dan kunt u ook op in andere straten in de wijk Plaspoelpolder gratis parkeren. Om gebruik te maken van de parkeergelegenheid aan de Heulweg dient u op zondag aan te rijden vanuit de richting van Delft.

Het is verboden om langs de Lange Kleiweg te Rijswijk in de berm te parkeren.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.